Sınav yerinden çok erken ayrılan kız öğrenci cesurca herkesi şaşırtan bir şey söyledi

Sınav yerinden çok erken ayrılan kız öğrenci cesurca herkesi şaşırtan bir şey söyledi
214 Görüntüleme

Sınav yerinden çok erken ayrılan kız öğrenci cesurca herkesi şaşırtan bir şey söyledi

Kız öğrenci, Edebiyatı tamamladıktan sonra sınav salonundan oldukça erken ayrıldı. Okulun kapısından dışarı çıkan kız öğrenci, herkes tarafından sürekli alkışlandı. Yanıt olarak arkadaşı birçok insanı şaşırtan bir şey söyledi.

10. sınıflar için genel giriş sınavı ilçelerde yapıldı. Sınav dönemi atmosferinin yanı sıra hazırlık çalışmaları da… Adayların unutulmaz anları da büyük ilgi gördü.

Son zamanlarda birçok sosyal ağ forumunda, bir kız öğrencinin Edebiyatı tamamladıktan oldukça erken bir süre sonra test alanından ayrıldığı anı kaydeden bir klip ortalıkta dolaşıyor.

Özellikle kız öğrenci okul kapısından çıktıktan hemen sonra birçok kişi onu alkışladı ve tebrik etti. Üstelik biri de yüksek sesle şunu söyledi: “Değerli, birinci sınıf öğrencisi”. Bir başkası ise “Kabineyi vurun, kabineyi kazanın” dedi.

Bu sırada kız öğrenci çok heyecanlı ve kendinden emin görünüyordu. Herkesle sohbet eden kız öğrenci yüksek sesle şunları söyledi: “Ödülü kazanamasam da ikincinin kim olduğunu görmeye geldim.”
Kız öğrencinin sözleri üzerine birçok kişi şaşkınlıkla bağırdı; Aynı zamanda arkadaşını tebrik etmek için sürekli alkışlıyor.

Üstelik bu ifade, birçok kişinin üstü kapalı olarak kızın çok başarılı olduğunu anlamasını sağlıyor ve bu yılki Edebiyatta “okul birincisi” unvanının bu kız öğrenciye ait olacağından emin olmasını sağlıyor.

Hep birlikte bekleyip göreceğiz, sınav sonuçları çıktıktan sonra bu kız öğrenci gerçekten bu sene Edebiyat birincisi olacak mı?

Adana Şalgam Sipariş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Post comment